Primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a suparat pe jurnalistii de la un post local de televiziune, Tele U, si i-a injurat ca la usa cortului, deranjat de insistenta unui reporter. Accesul de furie al lui Solomon a fost inregistrat pe telefonul mobil, potrivit Realitatea TV.

De ce v-ati suparat domn’ primar?

Te prind si te joc in picioare, nu-ti e rusine? Cum iti permiti tu sa ma suni pe mine sa-ti dau aprobari cind eu sint plecat din tara?

Pai, ne-ati injurat... e frumos? Sinteti primar si ne trebuia o aprobare.

Ce ma?!

Ne trebuia o aprobare. Trebuia sa vii sa dau in scris o aprobare si nu tu, ca tu esti un nimeni. Trebuia sa vina... de director de la voi de acolo, l-a pus Vladimirescu, prostu’ ala, alt prost. Sa vedeti ce fac eu cu voi, cu politica voastra.

Va multumim domn’ primar.

Te calc in picioare daca te prind, derbedeu’ dracu.

Va multumim.

Esti un zero, esti cum spune Becali, o hahalera... si pe tine, si pe domn’ director al tau, fiindca e un patat si un nespalat, patatu’ ala, sa vezi ce fac eu cu tine si cu el de acum inainte.

Cerindu-i-se o explicatie pentru comportamentul sau, Antonie Solomon a declarat ca regreta ce a spus. „Am o relatie foarte buna cu presa. Nu ma caracterizeaza acest limbaj. Sint mai temperamental. Sint un scorpion intr-o lume a viperelor...", a mai afirmat primarul, citat de Realitatea TV.