Investitorii americani din sectorul real estate ar putea suferi o pierdere cuprinsa intre 2.000 mld. dolari si 4.000 mld. dolari, de la nivelul de circa 21.000 mld. dolari, la care a fost evaluata anterior, in urma cuantificarii efectelor crizei rece
Investitorii americani din sectorul real estate ar putea suferi o pierdere cuprinsa intre 2.000 mld. dolari si 4.000 mld. dolari, de la nivelul de circa 21.000 mld. dolari, la care a fost evaluata anterior, in urma cuantificarii efectelor crizei recente a creditelor.
Furnizorii de servicii financiare s-ar putea confrunta si ei cu pierderi de circa 400 mld. dolari, ca urmare a extinderii efectelor limitarii creditarii si in alte sectoare de activitate, relateaza ziarul New York Times (NYT), citat de Reuters, potrivit NewsIn.
Aceasta suma este superioara pierderilor de 240 mld. dolari, ajustate la inflatie, in urma crizei creditelor de la inceputul anilor '90, apreciaza economistii citati de NYT.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.