"Am meritat sa pierdem. Sunt multumit pentru ca nu am primit mai multe goluri, chiar daca noi nu am mai reusit sa inscriem. Imi pare rau pentru greselile facute de echipa mea. Milan a jucat cum trebuia. Avea nevoie sa inscrie rapid si noi i-am facut
"Am meritat sa pierdem. Sunt multumit pentru ca nu am primit mai multe goluri, chiar daca noi nu am mai reusit sa inscriem. Imi pare rau pentru greselile facute de echipa mea. Milan a jucat cum trebuia. Avea nevoie sa inscrie rapid si noi i-am facut un cadou mare si inca unul, mai mare, la putin timp dupa primul. Aveam alte planuri pentru acest meci, dar totul s-a schimbat la 2-0. Tinerii nostri jucatori brazilieni au jucat bine in atac, dar nu si in aparare. Au dat formatiei AC Milan posibilitatea de a pleca pe contraatac", a spus Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtar. Lucescu a precizat ca inca mai crede in calificare. "Am facut greseli mari. Dupa pauza am reactionat bine si am fi putut egala, dupa golul de 2-1, insa apoi gazdele au marcat al treilea lor gol si totul s-a terminat atunci", a mentionat Lucescu. Rat crede ca Sahtar va trebui sa analizeze partida si sa invete din greseli. "Vom incerca sa evitam greselile in viitor", a spus Rat, care a precizat ca Milan este o echipa periculoasa, mai ales prin Kaka si Seedorf. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.