Procurorul Diaconu l-a primit in audienta pe barbatul in varsta de 52 de ani, insa acesta, la un moment dat, a inceput sa se agite si sa se poarte ciudat, moment in care procurorul a apelat la ajutorul jandarmilor. "Noi primim oameni in audiente in f
Procurorul Diaconu l-a primit in audienta pe barbatul in varsta de 52 de ani, insa acesta, la un moment dat, a inceput sa se agite si sa se poarte ciudat, moment in care procurorul a apelat la ajutorul jandarmilor. "Noi primim oameni in audiente in fiecare marti si joi, fara sa facem selectii, pentru ca asa este normal. L-am primit pe acest domn in audienta, insa, la un moment dat, am vazut ca se agita si se tot ridica in picioare. Am sesizat jandarmii, care dupa perchezitie au gasit asupra barbatului un pistol cu gaz", a declarat procurorul, citat de Mediafax. Procurorul a precizat ca barbatul nu a amenintat-o cu arma si nici nu ar fi avut de gand sa o foloseasca. "Sub nici o forma nu am fost amenintata sau agresata si nici nu cred ca ar fi avut intentia sa foloseasca arma", a adaugat Diaconu. Barbatul a fost retinut pentru audieri deoarece, conform legii, este interzis portul de arma in incinta institutiilor publice. Acesta a venit in fata procurorului cu un dosar cu presupuse dovezi in cazul avocatei Elodia Ghinescu, disparuta pe data de 30 august. Diaconu a spus ca nu poate dezvalui ce anume continea dosarul, deoarece nu intra in competenta ei, dosarul respectiv urmand a fi cercetat de anchetatorii cazului. Totusi, Diaconu considera ca asa-zisele documente ar putea fi "intocmite personal" de catre barbatul respectiv. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.