Dupa episodul de la inceputul anului scolar, cand cativa elevi de la Colegiul National „Constantin Bratescu“  din judetul Constanta au devenit protagonistii unui film care a circulat pe internet, in care erau prezentanti in timp ce
Dupa episodul de la inceputul anului scolar, cand cativa elevi de la Colegiul National „Constantin Bratescu“ din judetul Constanta au devenit protagonistii unui film care a circulat pe internet, in care erau prezentanti in timp ce isi umileau colegii „boboci“, invatamantul constantean este zguduit de un nou scandal. Si in Vaslui „se respecta legea pumnului“ de catre profesori.

De data aceasta nu mai este vorba despre o simpla harjoneala intre elevi, ci de o fapta mult mai grava, care aduce in discutie comportamentul profesorilor de la tara fata de elevi. Faptele sunt urmatoarele: miercuri, in timpul orei, o profesoara de la Scoala de Arte si Meserii din Garliciu, o comuna situata la granita dintre judetele Constanta si Tulcea, a batut un elev de clasa a V-a pana cand l-a bagat in spital. Potrivit Crinei Chirea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, ieri dimineata, Luminita Raducan, o localnica, a reclamat la Postul de Politie din Garliciu ca fiul ei, Marius Gabriel, in varsta de 12 ani, a fost batut de profesoara Aspa sia Antin. Cadrul didactic ocupa catedra de chimie si fizica, iar la clasa a cincea preda educatie tehnologica, muzica si desen.

Profesoara, acuzata de elev ca era beata
Reclamanta le-a mai spus politistilor ca fiul ei a fost dus la Spitalul din Harsova, pentru ca suferise un traumatism cranio-cerebral acut inchis, iar medicii de acolo au decis sa-l transfere in cursul dupa-amiezii la Spitalul de Urgenta din Constanta, pentru investigatii suplimentare. Din ancheta desfasurata de politisti si de conducerea scolii a reiesit ca, in timpul orei, Marius Gabriel le-ar fi spus colegilor ca profesoara este bauta. Copiii nu s-au multumit sa primeasca informatia, ci s-au trezit vorbind: „Doamna, Gigel a spus ca sunteti beata!“, moment in care profesoara a luat foc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.