Comisia Superioara de Disciplina a Colegiului Medicilor din Romania a decis, ieri, ca eliberarea de catre Constantin Tanasescu a adeverintei medicale in urma careia Omar Hayssam a fost eliberat a fost corecta si licita. „Comisia superioara de
Comisia Superioara de Disciplina a Colegiului Medicilor din Romania a decis, ieri, ca eliberarea de catre Constantin Tanasescu a adeverintei medicale in urma careia Omar Hayssam a fost eliberat a fost corecta si licita. „Comisia superioara de disciplina, dupa administrarea tuturor probelor, apreciate ca fiind necesare, constata ca eliberarea adeverintei medicale de catre medicul primar al Penitenciarului Rahova era licita, obiectiva starea pacientului in momentul in care a fost consultat. Doctorul Constantin Tanasescu avea dreptul, conform articolului 67, litera e), din Codul deontologic, sa emita certificate, atestate, pe baza propriilor sale constatari si a examenelor necesare in acest scop“, se arata in documentul Comisiei de Disciplina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.