Dinamo a invins miercuri seara, in deplasare, cu 1-0 pe FC Farul, intr-un meci restant din etapa a 5-a a Ligii I, si a ajuns pe locul trei in clasament. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ad. Cristea, in minutul 85, cu un sut pe jos, mingea
Dinamo a invins miercuri seara, in deplasare, cu 1-0 pe FC Farul, intr-un meci restant din etapa a 5-a a Ligii I, si a ajuns pe locul trei in clasament. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ad. Cristea, in minutul 85, cu un sut pe jos, mingea lovind bara inainte de a ricosa in poarta! "Marinarii" au contestat golul, marcat intr-un moment in care Patrascu era cazut in propriul careu! Todoran (minutul 53) si Ad. Cristea (minutul 74) (foto) au nimerit bara.
Constantin Gache, antrenorul Farului, a declarat ca arbitrul Cristian Balaj nu a "fluierat cu aceeasi masura" la meciul cu Dinamo. "Imi pare rau pentru meci, consider ca am jucat bine. Pe alocuri am dominat, dar asta conteaza mai putin. Nu am ce sa le reprosez baietilor, s-au daruit, au luptat. Nu stiu daca am pierdut pe mana arbitrului, dar cand joaca o echipa ce lupta pentru titlu cu o echipa ce lupta pentru evitarea retrogradarii este de ajuns sa te ciupeasca putin. Il consideram pe Balaj cel mai bun arbitru, si acum cred ca este numarul 1, dar nu a fluierat cu aceeasi masura", a spus Gache. "S-au dat doar doua minute de prelungire cand au fost si schimbari, si faulturi. Danciulescu are voie sa traga de tricou, ai mei nu! Am pierdut pentru ca nu am avut sansa, dar nu trebuia sa se bage si arbitrii", a mai spus Gache. In schimb, antrenorul dinamovist Walter Zenga a declarat ca echipa sa a obtinut trei puncte mari, afirmand totodata ca este multumit de modul in care jucatorii sai abordeaza partidele. "Felicit echipa pentru cum a luptat si sunt trei puncte mari pentru Dinamo. Abordam meciurile cu o mentalitate buna si asta este bine. Am facut un joc mai bun in repriza a doua", a spus Zenga. Intrebat ce parere are despre faptul ca la gol un jucator de la Farul era accidentat si era intins pe gazon, Zenga a raspuns: "Stiti cumva care este regula UEFA privind o astfel de faza? Nu cred ca era o accidentare asa grava incat sa se opreaca jocul!". Zenga a parasit conferinta de presa de dupa meci in momentul in care a fost intrebat daca, jucand in acest mod, Dinamo are sanse la castigarea campionatului! Altfel, oficialii dinamovisti au fost huiduiti si injurati de 300 de fani constanteni la finalul meciului. Directorul general al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat ca importanta este victoria: "E important ca s-a castigat, asta e tot ce conteaza. Am avut doua meciuri grele in conditii foarte grele, la Tg. Jiu si Constanta". Actionarul Vasile Turcu a spus ca Dinamo este in grafic. "Speram ca usor, usor sa urcam in clasament", a adaugat Turcu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.