Tragerea de ieri a fost dirijata, in sensul ca s-au format trei urne valorice: din urna A au facut parte Dinamo, Steaua, CFR Cluj, Rapid si Otelul, in urna B au fost repartizate "Poli" Timisoara, "U" Cluj, Unirea Urziceni, Pandurii, Politehnica Iasi,
Tragerea de ieri a fost dirijata, in sensul ca s-au format trei urne valorice: din urna A au facut parte Dinamo, Steaua, CFR Cluj, Rapid si Otelul, in urna B au fost repartizate "Poli" Timisoara, "U" Cluj, Unirea Urziceni, Pandurii, Politehnica Iasi, Ceahlaul, Gloria Buzai si Dacia Mioveni, iar in urna C au ajuns FC Brasov, Jiul Petrosani si Sanatatea Cluj. S-au imperecheat echipele din C cu cele din A (trei jocuri), apoi din B cu A (doua jocuri), iar la final ce a ramas din B (trei jocuri). "N-am avut nici noroc, nici ghinion! Cupa este un obiectiv pentru Steaua si trebuie sa invingem orice echipa pentru a cuceri trofeul", a spus Valeriu Argaseala, presedintele CA al gruparii din Ghencea. "Este bine ca jucam cu Steaua. Este o echipa mare si vom sti unde suntem", a replicat Viorel Moldovan, directorul sportiv al Unirii. "Se poate spune si ca am avut noroc, mai ales ca vrem trofeul. Totusi, vor ramane echipe puternice in urmatoarele faze, asa ca nu trebuie sa ne bucuram prea mult", a spus Constantin Danilescu, director sportiv la Dinamo. "Deja a devenit o traditie ca Rapid sa ia trofeul si sper ca asa o sa fie si in acest sezon. Iasiul este o echipa buna si cred ca va juca altfel fata de meciul din campionat, castigat de noi cu 2-0 chiar pe terenul Politehnicii", a declarat Nicolae Manea, director tehnic al Rapidului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.