Prezentatoarea “Surprizelor”, Andreea Marin, a tinut sa-i fie alaturi sotului ei, Stefan Banica jr, care si-a serbat ziua de nastere pe platourile de filmare ale emisiunii-concurs “Dansez pentru tine”. Zåna i-a adus lui
Prezentatoarea “Surprizelor”, Andreea Marin, a tinut sa-i fie alaturi sotului ei, Stefan Banica jr, care si-a serbat ziua de nastere pe platourile de filmare ale emisiunii-concurs “Dansez pentru tine”. Zåna i-a adus lui Banica un tort si i-a servit pe toti cei prezenti la repetitii. In echipa show-ului, au avut loc mai multe aniversari luna aceasta. Alti doi sarbatoriti au fost Daniela Gyorfi si Dan Bordeianu, felicitati de colegi tot in studio, pentru ca se aflau la repetitii.

Aniversari in lant, luna aceasta, pe platourile de filmare ale emisiunii “Dansez pentru tine”, de la ProTV: unul din sarbatoriti, Stefan Banica jr, a implinit 40 de ani pe 18 octombrie, motiv de petrecere pentru intreaga echipa de la Pro, dar si pentru sotia cantaretului, Andreea Marin. De ziua lui Banica, prezentatoarea TV a tinut sa fie prezenta in studioul emisiunii, unde a venit cu un tort, facan-du-i o surpriza lui Banica. Zana Surprizelor a fost foarte amabila cu toata lumea care se afla la repetitii, ocupandu-se sa-i serveasca pe toti cu prajitura si sampanie. Astfel, cantaretul si-a serbat si anul acesta ziua de nastere in stud iourile Pro TV, dupa ce, anul trecut, a avut parte de o experienta similara din partea Andreei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.