Aproximativ zece mii de vranceni sunt izolati, peste 360 de gospodarii din sapte localitati vrancene au fost inundate, iar un drum national si doua drumuri judetene au fost inchise circulatiei in Vrancea. Pe alte 10 drumuri comunale se circula cu di
Aproximativ zece mii de vranceni sunt izolati, peste 360 de gospodarii din sapte localitati vrancene au fost inundate, iar un drum national si doua drumuri judetene au fost inchise circulatiei in Vrancea. Pe alte 10 drumuri comunale se circula cu dificultate, ieri seara, datorita aluviunilor si bolovanilor adusi de viituri. Drumul national 2L Focsani - Soveja a fost complet blocat in zona localitatii Racoasa, dupa ce viiturile puternice formate pe raul Susita au distrus un cap de pod ce traverseaza acest rau. In acest moment circulatia este complet oprita, iar peste 6.000 de oameni din localitatile Racoasa, Campuri si Soveja sunt complet izolati. Tot izolati sunt in continuare si locuitorii comunei Fitionesti, dupa ce apele puternice au distrus podul provizoriu de pe paraul Zabrauti. Viiturile au dus la blocarea drumurilor judetene Panciu-Fitionesti si Jaristea-Bolotesti. Viiturile puternice formate pe muntele Magura Odobestiului au adus zeci de tone de aluviuni, in doua puncte blocand complet ambele sensuri ale drumului national 2D, in zona kilometrului 28. In unele locuri, apa a trecut si peste carosabil.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.