In Vrancea, aproximativ 10.000 de oameni erau izolati, ieri, 360 de gospodarii din sapte localitati din judet erau inundate, iar un drum national si doua drumuri judetene erau inchise circulatiei, in urma ploilor torentiale cazute in numai 10 ore, in
In Vrancea, aproximativ 10.000 de oameni erau izolati, ieri, 360 de gospodarii din sapte localitati din judet erau inundate, iar un drum national si doua drumuri judetene erau inchise circulatiei, in urma ploilor torentiale cazute in numai 10 ore, informeaza Mediafax. DN 2L Focsani - Soveja a fost complet blocat in zona localitatii Racoasa, dupa ce viiturile puternice formate pe raul Susita au distrus un cap de pod ce traverseaza acest rau. Peste 6000 de persoane din localitatile Racoasa, Campuri si Soveja au ramas izolate. La acestea se adauga si locuitorii comunei Fitionesti ramasi izolati. In Bacau, localitatile Agas, Comanesti si Asau au ramas izolate, dupa ce apele raului Trotus s-au umflat si au distrus mai multe poduri, fiind afectate mai multe mii de locuitori. Apele au inundat si orasul Buzau, sistemul de canalizare nefacand fata, iar in Gorj, aproape de Rovinari, Jiul a intrat in mai multe case.
Ieri, hidrologii au mai trimis o avertizare cod portocaliu, valabila pana in aceasta dupa-amiaza, in trei judete: Bacau, Harghita si Vrancea. Au primit atentionare cod galben la inundatii prefecturile din Bacau, Botosani, Brasov, Buzau, Constanta, Covasna, Galati, Harghita, Iasi, Neamt, Prahova, Suceava, Tulcea, Vrancea si Vaslui. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.