Foc si magie la Sala Palatului. Cei 70 de dansatori de la  Fire of Anatolia revin pentru a patra oara in Romania. Evenimentul, organizat de Omnis Media, va avea loc pe 29 noiembrie, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului. Pretul biletelor se s
Foc si magie la Sala Palatului. Cei 70 de dansatori de la Fire of Anatolia revin pentru a patra oara in Romania. Evenimentul, organizat de Omnis Media, va avea loc pe 29 noiembrie, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului. Pretul biletelor se situeaza intre 50 si 200 lei. Trupa, care va sosi din Olanda, va sta 2 zile in Romania.
Unul dintre cele mai bune grupuri de dans din lume, "The Fire of Anatolia", sintetizeaza elemente si figuri de dans care provin din diferite regiuni ale Anatoliei. In 1999, 90 de tineri dansatori erau selectati din 750 de participanti. Coregraful Mustafa Erdogan facea primii pasi in realizarea visului sau si scotea la rampa aceasta trupa sub numele de "Sultans of the Dance". Primul lor eveniment s-a desfasurat in Teatrul Antic din Bodrum si a avut o audienta de peste 15.000 de spectatori. Faimoasa trupa a fost nominalizata si in Guiness Book.Show Cazacii ZburatoriUnul dintre cele mai apreciate grupuri de dansatori din Rusia soseste in Romania. Cazacii Zburatori se vor afla pe 31 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Palatului.
Dupa o serie de spectacole de succes sustinute in Europa, Russian Cossacks revin in Romania cu un show inedit, dar si cu o noua poveste, "Arta Razboiului".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.