Mick Hucknall a anuntat ca se va desparti de colegii sai din trupa Simply Red in 2009, la 25 de ani de la fondarea acesteia, pentru ca vrea sa se concentreze mai mult asupra carierei sale solo, informeaza BBC. ADIO. Cantaretul a declarat ca "Stay
Mick Hucknall a anuntat ca se va desparti de colegii sai din trupa Simply Red in 2009, la 25 de ani de la fondarea acesteia, pentru ca vrea sa se concentreze mai mult asupra carierei sale solo, informeaza BBC. ADIO. Cantaretul a declarat ca "Stay", lansat in martie, este ultimul album al trupei, care se va destrama in 2009, dupa ce se va incheia turneul pe care il au programat. Hucknall, in varsta de 47 de ani, spune ca spera sa "inventeze o noua forma de muzica" ca artist solo, influentata de blues-ul anilor '60. "Mi-am spus ca 25 de ani este destul", a declarat Hucknall pentru postul de radio Gold, adaugand ca tocmai a terminat de inregistrat un album solo. Albumul este un omagiu adus lui Bobby Bland, un artist de blues si R&B, a explicat acesta. "Stay" este cel de-al treilea album lansat de propriul studio de inregistrari al trupei si s-a situat pe locul al patrulea in topurile din Marea Britanie. Una dintre melodiile de pe album, "The World and You Tonight", va fi ultimul single lansat de Simply Red. Primul hit al trupei britanice Simply Red a fost "Money's Too Tight (To Mention)", lansat in 1985. Numele trupei a fost inspirat de dragostea lui Hucknall pentru echipa Manchester United, afilierile sale politice de stanga si culoarea parului acestuia. Trupa a vandut peste 50 de milioane de albume in lumea intreaga.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.