Disputa intre primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, si conducerea fimei de salubritate REBU continua. Directorul general al REBU, Mircea Raicu, a declarat ca firma pe care o conduce isi va relua activitatea in Sectorul 1 si i-a cerut primarului Chi
Disputa intre primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, si conducerea fimei de salubritate REBU continua. Directorul general al REBU, Mircea Raicu, a declarat ca firma pe care o conduce isi va relua activitatea in Sectorul 1 si i-a cerut primarului Chiliman sa respecte hotararile judecatoresti prin care se dovedeste ca societatea detine singurul contract valabil.

La jumatatea lunii august, primarul Sectorului 1 nu a mai prelungit contractul cu firma REBU, fapt ce a generat un scandal, fiind lansate mai multe acuzatii cu tenta politica.

Mircea Raicu a precizat ca timp de doua luni compania a fost impiedicata in mod abuziv de Chiliman sa-si exercite obligatiile contractuale, inregistrand pierderi de aproximativ doua milioane de euro pentru a caror recuperare va fi introdusa actiune in instanta. Pe de alta parte, Chiliman a anuntat ca REBUse va intoarce in Sectorul 1 doar cand va castiga o licitatie pentru salubrizare.

Potrivit edilului de sector, asa-zisele sentinte invocate de REBU sunt raspunsuri ale instantei la unele actiuni initiate de societatea de salubritate, insa privind procedurile de licitatie. Cu toate acestea, rezultatele unui sondaj de opinie arata ca doar 50% dintre cei intervievati sunt multumiti de noua firma de salubritate, Romprest.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.