Antrenorul Nicolae Forminte sustine ca tripla campioana de la Atena nu se va bucura de favoruri.

Catalina Ponor s-a alaturat ieri lotului olimpic feminin de gimnastica in cantonamentul de la Izvorani. Tripla campioana europeana de la Atena a fost adusa la Complexul Sydney 2000 de fosta ei antrenoare, Mariana Bitang, si de presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica. Cea mai fericita de revedere a fost Floarea Leonida, fosta colega a Catalinei din echipa olimpica.

Pentru ca dupa Mondialele de la Stuttgart nu s-a mai antrenat, Ponor va beneficia, pentru inceput, de o pregatire diferentiata. ,,Catalina Ponor s-a prezentat la Izvorani, dar nu a participat la antrenamentul de dimineata, pentru ca abia apucase sa se cazeze si sa isi traga sufletul. Pentru inceput, ea se va antrena diferentiat, intrucit trece printr-o perioada normala de readaptare la efort, dupa o pauza mai indelungata’’, a declarat antrenorul Nicolae Forminte.

In vreme ce Catalina afirmase cu ceva timp in urma ca nu doreste sa se mai intoarca in cantonamentul de la Deva, Forminte este categoric: „Incepind din acest moment, Catalina Ponor face parte din lotul national, este un membru al lui si se va antrena acolo unde se vor pregati si restul gimnastelor". Lotul olimpic feminin se va pregati la Izvorani pina la sfirsitul lunii noiembrie, urmind ca apoi sa se intoarca la Deva.