Calificarea la turneul final al Campionatului European din Austria si Elvetia reprezinta un adevarat balon de oxigen pentru Federatia Romana de Fotbal. Dupa trei esecuri consecutive, forul de la Casa Fotbalului avea unele probleme de ordin financiar
Calificarea la turneul final al Campionatului European din Austria si Elvetia reprezinta un adevarat balon de oxigen pentru Federatia Romana de Fotbal. Dupa trei esecuri consecutive, forul de la Casa Fotbalului avea unele probleme de ordin financiar. Ultima campanie a reprezentat insa un adevarat succes, sponsorii au reaparut, iar calificarea a adus 5 milioane de euro de la UEFA, suma care va fi suplimentata dupa turneul final. Se poate spune ca Victor Piturca a contribuit decisiv la revirimentul financiar al federatiei. In aceste conditii, este de asteptat ca la viitoarele negocieri, pentru prelungirea contractului, actualul selectioner sa-si sporeasca pretentiile, in acest moment primind 350.000 de euro pe an. Cota crescuta a reprezentativei tricolore poate fi speculata de echipa lui Mircea Sandu, mai multe nationale puternice exprimandu-si dorinta sa evolueze contra Romaniei, anul viitor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.