La PRM, partidul cu cea mai mare concentratie de zbanghii pe metrul patrat, a inceput iarasi galceava. De data aceasta, oarecum surprinzator, tinta isteriei lui Vadim a devenit insusi Mitica Dragomir, individ care s-a furisat de doua ori in parlament
La PRM, partidul cu cea mai mare concentratie de zbanghii pe metrul patrat, a inceput iarasi galceava. De data aceasta, oarecum surprinzator, tinta isteriei lui Vadim a devenit insusi Mitica Dragomir, individ care s-a furisat de doua ori in parlament prin intermediul amintitei coterii politice. Ca si in anteriorele scandaluri, si de aceasta data izul de mahalagism si trivialitate se mentine intact. Dupa cum probabil se stie, totul a pornit de la acel penibil proiect de lege insailat de mintea lui Dragomir, prin care cica se combatea huliganismul pe stadioane. Incercand sa impiedice votarea acestuia, cativa smardoi din randul galeriilor mai multor echipe s-au dus la Vadim ca sa-l reclame pe Mitica. Capetenia peremistilor, simtind ca ar cam fi rost sa inhate niste voturi si din randul altei categorii de bezmetici, s-a solidarizat cu magraonii tribunelor si s-a dezis de Dragomir, declarand ca-l va trage de urechi pe acesta. Seful Ligii Profesioniste de Fotbal, parca tinand mortis sa dovedeasca iarasi ca este un individ primitiv si ca si-a justificat prezenta timp de aproape un deceniu in partidul dubiosilor si ciudatilor, i-a replicat lui Vadim, in stilul unui cocalar de periferie, ca ar face mai bine sa-l traga nu de urechi, ci de alt organ. Glume de caloriferisti! Dar problema nu este ciorovaiala dintre dintre doua fapturi si nici macar nivelul josnic, golanesc, al acesteia, ci faptul ca cei doi, contrar aparentelor, nu sunt niste tarabagii, ci indivizi cu pretentii de onorabilitate, oameni politici care au candidat pentru presedintia tarii, respectiv pentru primaria Bucurestilor. Va dati seama ce s-ar fi intamplat daca ei n-ar fi pierdut alegerile si astazi am fi avut un presedinte ca Vadim si un edil ca Mitica? Nasol sentiment trebuie sa traiasca acum cei care i-au votat pe cei doi, ca si pe alti cealampadii din partidul asta, balerini, lautari, actrite ratate, plutonieri trogloditi, fotbalisti sau fosti detinuti de drept comun. N-o fi crestineste, dar nu ne e deloc mila de ei, chiar daca, vorba Bibliei, a lor va fi imparatia cerurilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.