Otter Distribution vizeaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de 45 milioane de lei, in crestere cu 18,4% fata de anul trecut, au declarat pentru NewsIn, reprezentantii companiei.
"Magazinul din Targu Mures este al 14-lea magazin Otter si al 18-lea din reteaua companiei Otter Distribution, deoarece aceasta mai include si patru magazine Geox.
Investitia in magazin a fost in jur de 50.000 euro, iar investitia in marfa de aproximativ 100.000 euro. La aceasta se adauga cheltuielile de marketing care au depasit 1.500 euro. Vizam o cifra de afaceri de 45 milioane lei pentru 2007, comparativ cu 38 milioane lei anul precedent.", au declarat reprezentantii Otter Distribution,adaugand ca anul acesta Otter Distribution a mai avut patru deschideri si anume un magazin Otter in aripa noua din Bucuresti Mall, un magazin Geox in Unirea Bucuresti si cate un magazin Otter si unul Geox in galeria comerciala Felicia din Iasi.
Pentru anul in curs, Otter Distribution mai are planuite deschideri noi la Brasov (trei magazine: Geox, Otter si Fila la sfarsitul lunii noiembrie).
"Avem multe proiecte interesante pentru anul viitor, cand vom aduce pe piata romaneasca si alte branduri cunoscute la nivel international.
Am semnat deja contracte cu diverse centre comerciale care se vor deschide in 2008", au mai spus reprezentantii Otter Distribution.