Institutia spaniola de credit Caja de Ahorros Y Pensiones de Barcelona (La Caixa) va inaugura saptamana viitoare prima sa sucursala in Romania, a anuntat banca. Caja de Ahorros Y Pensiones de Barcelona - Sucursala Romania a fost inregistrata ca sucur
Institutia spaniola de credit Caja de Ahorros Y Pensiones de Barcelona (La Caixa) va inaugura saptamana viitoare prima sa sucursala in Romania, a anuntat banca. Caja de Ahorros Y Pensiones de Barcelona - Sucursala Romania a fost inregistrata ca sucursala a unei institutii de credit dintr-un stat membru al Uniunii Europene. "Obiectivul acestei deschideri este de a oferi sprijin clientilor care opereaza in strainatate sau clientilor potentiali cu interese comerciale in regiune, si, in plus, de a contribui la atragerea companiilor straine care se stabilesc in Spania sau au relatii comerciale cu aceasta", ne-au anuntat reprezentantii institutiei. La Caixa este liderul in retail banking in Spania, cu active in valoare de 239,616 miliarde euro, o baza de clienti de 10,4 milioane, 5.282 de sucursale si 26.055 de angajati. In 2006, grupul La Caixa a obtinut un profit de 3,025 miliarde euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.