Ex-presedintele Romaniei Ion Iliescu a fost prezent ieri la lansarea traducerii studiului realizat de Al Gore, „Un adevar incomod“, volum ce analizeaza efectele poluarii asupra schimbarilor climatice. Desi a sustinut ca e inca bolnav, fo
Ex-presedintele Romaniei Ion Iliescu a fost prezent ieri la lansarea traducerii studiului realizat de Al Gore, „Un adevar incomod“, volum ce analizeaza efectele poluarii asupra schimbarilor climatice. Desi a sustinut ca e inca bolnav, fostul presedinte a fost cel care a prezentat subiectul in extenso, exprimandu-si ingrijorarea privind consecintele incalzirii globale asupra, printre altele, a speciilor pe cale de disparitie.

Iliescu ne-a precizat ca a lipsit de la lansarea de marti a candidatilor PSD la PE pentru ca a omis sa-si faca vaccinul antigripal, iar sediul ONU unde a avut loc lansarea cartii lui Gore se afla mai aproape de resedinta sa din Primaverii. El a spus insa ca nu refuza invitatia lui Geoana de a se implica totusi in campania pentru euroalegeri in masura in care sanatatea si varsta i-o vor permite. „Nu mai am 70 de ani, cat aveam la ultima campanie“, ne-a explicat Iliescu, vizibil binedispus.

Iliescu dezaproba varianta Basescu-Geoana
Presedintele de onoare al PSD a sustinut ca referendumul convocat de Traian Basescu e un act demagogic prin care actualul sef al statului cau ta sa-si asigure un pretext de a intra in campania electorala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.