Sunteti inovatori si potriviti intr-o cariera in care puteti face ceea ce doriti. Aduceti ideea de disciplina in orice tip de meserie, mai ales atunci cand sunteti constransi de altii. Aveti o viata interioara plina si bogata in sentimente si emotii imprecise, de aceea puteti parea ca traiti intr-o lume a dumneavoastra de vis. Astazi sunteti milosi si sensibili la problemele celorlalti si intotdeauna dispusi sa-i ajutati. Bunatatea, gentiletea si optimismul vor fi calitatile zilei. Va puteti canaliza intuitia si sentimentele catre muzica si poezie. Sunteti foarte sensibili si puteti deveni subiectul unor temeri nejustificate si al unor fobii. De cele mai multe ori, acestea sunt rezultatul unei imaginatii foarte bogate si nelinistite. Puteti lua insa anumite decizii de moment pe care le veti regreta mai tarziu. Nu va grabiti! Veti realiza ca multe lucruri care au fost valabile pana acum nu mai au aceeasi valoare. Nu va lamentati ca sunteti lasati sa faceti totul singuri, dar nici nu incercati sa antrenati prea multa lume in proiectele dumneavoastra! Adoptati un mod neutru de a va comporta si astfel veti avea numai de castigat. Incercati sa le oferiti celor din jur mai multa caldura si intelegere.

Berbec
Trebuie sa invatati sa cultivati mai mult trasaturile pozitive. Poate exista o oarecare inadaptare in munca si deceptii in relatiile cu subordonatii, datorate insensibilitatii sau lipsei de bunastare domestica, certurilor cu anumiti colegi. Evitati sa va lasati dominati de conflicte, mai bine incercati sa rezolvati totul prin discutii placute, amicale! Incercati sa va feriti de asociatii care pot fi surse de nenoroc! Daca sunteti implicati in procese, exista mari sanse sa le castigati, dar cu multa perseverenta.

Taur
Este foarte posibil sa va mariti veniturile in urma unor contracte avantajoase, in care este implicata si strainatatea. Doriti sa experimentati situatii in care este foarte multa aventura si factor de risc. Va displace ideea de a avea o slujba fixa, de a fi sedentari, de a face lucruri pe care deja le stiti foarte bine. Exista o buna concentrare, dar si posibilitatea de surmenaj intelectual. Ambitia partenerului poate deveni greu de suportat. Incercati insa sa nu-i aratati acest lucru!

Gemeni
Situatia financiara poate fi haotica, dar receptiva in materie de noroc. Apar sanse neasteptate prin gasirea unei imprejurari bune sau sositi la momentul potrivit pentru a va spune punctul de vedere intr-o sedinta importanta. Va puteti folosi capacitatea de munca pana la epuizare. Viata poate fi anarhica datorita cautarilor neincetate, si dorintei de a fi mereu in frunte. Nu sunteti siguri in privinta unor planuri de viitor, de aceea cautati sa cereti si sfatul altora.

Rac
Preferati sa ramaneti singuri pentru a stabili in liniste ce va reprezinta mai bine in plan profesional. Trebuie sa invatati sa va disciplinati natura aflata in miscare perpetua, sa depasiti spiritul aventurier. S-ar putea sa faceti o promisiune, fara a fi siguri ca o veti putea respecta. Dispuneti de mari rezerve de energie, dar pur si simplu uitati de problemele celorlalti. Mai bine incercati sa va menajati mai mult, facand lucruri care va relaxeaza! Planul afectiv va da satisfactie de obicei, dar astazi pur si simplu pare sa fi uitat sa va iasa satisfacator in intampinare. Ar trebui sa faceti primul pas daca doriti sa aduceti din nou lumina in viata dumneavoastra!

Leu
Orice ar face ceilalti, sunteti tot nemultumiti. Ceva nu va da pace, nu va lasa sa fiti fericiti. Sunteti foarte pretentiosi si acesta este motivul principal pentru care nu va gasiti linistea. Puteti fi provocati, vi se poate reprosa cu duritate ceva, dar chiar si in aceste conditii trebuie sa ramaneti calmi, sa nu va simtiti jigniti mai mult decat este cazul.