Steaua a pierdut, 1-2, meciul cu FC Sevilla, din grupele Ligii Campionilor. Dupa infrångere, finantatorul Gigi Becali a marturisit ca se simtea ca un gåndac in fata presedintelui gruparii spaniole: “Ma dau eu mare razboinic, dar vi
Steaua a pierdut, 1-2, meciul cu FC Sevilla, din grupele Ligii Campionilor. Dupa infrångere, finantatorul Gigi Becali a marturisit ca se simtea ca un gåndac in fata presedintelui gruparii spaniole: “Ma dau eu mare razboinic, dar vin cu inima distrusa“.

Steaua a avut un inceput de meci de cosmar la Sevilla. In minutul zece, gazdele conduceau deja cu 2-0 si atacau in valuri, ros-albastrii riscand sa sufere o umilinta crunta pe stadionul pe care Piturca si Lacatus castigau, in urma cu 21 de ani, Cupa Campionilor Europeni. Pedrazzini i-a scos la pauza pe Romeo Surdu, cel pe care Gigi Becali il impusese in echipa de start, si pe Nicolae Dica, iar echipa si-a mai revenit. Ovidiu Petre a redus din diferenta si Steaua a fortat egalarea, insa nu a avut mijloacele necesare pentru a o obtine. Chiar daca se spune ca ultima impresie conteaza, Becali a ramas socat de ce s-a intamplat in prima repriza. Latifundiarul din Pipera si-a dat seama ca este prea mic pentru un razboi atat de mare. “Am scapat usor, Sevilla putea sa ia si pielea de pe noi. Ma dau eu razboinic, dar vin batut, cu inima distrusa. Nu mi-e usor, e greu sa stai langa u n presedinte (n.r. - Jose Maria del Nido) si sa te simti ca un gandac. Asta sunt, pentru ca m-a batut. Nu imi e usor, am si eu demnitatea mea. Probabil gandea: 'Prietenul meu, dar te-am batut, hai noroc, fraiere>>. Sevilla ia 25 de milioane de euro din drepturi TV, 21 de milioane din abonamente, au marit bugetul la 95 de milioane. Sevilla se autofinanteaza, eu dau bani de la mine si se goleste sacul”, a declarat Gigi Becali dupa fluierul final. Totusi, finantatorul Stelei mai spera in calificare. Macar in 16-imile Cupei UEFA: “Facem egal cu Sevilla, batem pe Slavia si mergem in UEFA”.

Dica, ales drept cel mai slab jucator al meciului
Nicolae Dica, unul dintre golgeterii editiei trecute a Ligii Campionilor, traverseaza o perioada mizerabila. El a fost proclamat de presa iberica cel mai slab jucator al partidei de marti seara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.