Asa cum a anuntat inca de la inceputul saptamanii Mariana Bitang, ieri dimineata, tripla campioana olimpica de la JO 2004, gimnasta Catalina Ponor, s-a prezentat in cantonamentul lotului feminin olimpic de la complexul din Izvorani, fiind cooptata ra
Asa cum a anuntat inca de la inceputul saptamanii Mariana Bitang, ieri dimineata, tripla campioana olimpica de la JO 2004, gimnasta Catalina Ponor, s-a prezentat in cantonamentul lotului feminin olimpic de la complexul din Izvorani, fiind cooptata rapid in pregatire de catre antrenorul Nicolae Forminte. "Catalina Ponor s-a prezentat azi la Izvorani, dar inca n-a intrat in sala, pentru ca abia a apucat sa se cazeze si sa-si traga sufletul. Dupa-amiaza va participa la primul antrenament. Pentru inceput se va antrena diferentiat, pentru ca sportiva trece printr-o perioada normala de readaptare la efort, dupa o pauza mai indelungata", a declarat Forminte, adaugand ca multipla noastra medaliata se va antrena de acum incolo alaturi de restul componentelor lotului tricolor, Steliana Nistor, Sandra Izbasa, Daniela Druncea, Cerasela Patrascu si Aluissia Lacusteanu. "Din acest moment, Catalina Ponor face parte din lotul national, este un membru al lui si se va antrena acolo unde se vor pregati si restul gimnastelor", a mai punctat Forminte, referindu-se la faptul ca Ponor se va pregati la Deva dupa cantonamentul de la Izvorani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.