Norocul pare sa-l fi parasit pe Razboinicul din fruntea Stelei. De o luna, toate ii ies pe dos, atat in fotbal, cat si in politica. Banii in surplus si anturajul cu atitudine slugarnica l-au facut sa se creada ceea ce nu este. Si-a inchipuit ca poat
Norocul pare sa-l fi parasit pe Razboinicul din fruntea Stelei. De o luna, toate ii ies pe dos, atat in fotbal, cat si in politica. Banii in surplus si anturajul cu atitudine slugarnica l-au facut sa se creada ceea ce nu este. Si-a inchipuit ca poate arde etapele si ca poate deveni “orice” la apelul de noapte. A vazut cateva meciuri si doua antrenamente si s-a autoproclamat expert in fotbal. Pentru ca a dat mana cu doi sefi de partide si a participat la cateva sezatori televizate, s-a considerat un lider politic de anvergura, iar cateva lecturi frugale i-au lasat impresia ca poate emite idei filozofice. A venit vremea decontului pentru Becali, si carentele ies la lumina. La Sevilla, inovatiile sale tehnico-tactice au slabit, pana aproape de coma, echipa. Atat de invocatul si cerutul Surdu nu si-a depasit conditia, evoluand catastrofal in Spania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.