Un independent al zilelor noastre
Påna de curånd, Bogdan Teodorescu a fost directorul general al Institutului Pro. Cåta vreme l-a diriguit, institutul ne promitea perspective stiintifice si independente asupra activitatii poli
Un independent al zilelor noastre
Påna de curånd, Bogdan Teodorescu a fost directorul general al Institutului Pro. Cåta vreme l-a diriguit, institutul ne promitea perspective stiintifice si independente asupra activitatii politice din Romånia. Teodorescu a apasat pe cuvåntul „independent“, neuitånd sa ne priveasca adånc in ochi si sa-si ingroase vocea, ca si cum ne-ar fi amenintat ca nu e de saga cu independenta asta. Dupa plecarea sa, institutul si-a revizuit filozofia, motivånd ca este doar o structura independenta, non-profit, de analiza de tip think-tank. Chestia cu perspectiva independenta a ramas in trusa de scule a lui Teodorescu. Care de felul sau este analist politic, licentiat al Facultatii de Instalatii, Sectia Hidraulica, a Institutului de Constructii din Bucuresti, plus lector la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, fosta Academie „Stefan Gheorghiu“, unde coordoneaza Masterul de Comunicare Politica si Marketing Electoral. Cånd il vad la televizor, nechez si tropai din copite de placere. Teodorescu este proprietarul unei voci ca de a scensor prabusit in gol, in putul liftului, care intrece in intensitate mugetul analitic al lui Iosif Boda.

Inainte de a deveni atåt de independent, Teodorescu a fost redactor sef la „Tinerama“, iar inainte de Revolutie si-a inmuiat pana in cerneala rosie a presei comuniste.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.