Masura a fost dispusa de prim-procurorul Parchetului Tribunalului Prahova, Liviu Tudose, care a admis astfel cererea lui Andrei Iucinu, fiul lui Tinu. Acesta a sustinut ca ea a fost dispusa pentru perioada 10 - 15 noiembrie 2007. Iucinu a spus, citat
Masura a fost dispusa de prim-procurorul Parchetului Tribunalului Prahova, Liviu Tudose, care a admis astfel cererea lui Andrei Iucinu, fiul lui Tinu. Acesta a sustinut ca ea a fost dispusa pentru perioada 10 - 15 noiembrie 2007. Iucinu a spus, citat de Mediafax, ca admiterea cererii sale reprezinta "o dovada a faptului ca procurorii au suspiciuni mari ca este vorba despre o crima". Totodata, el a adaugat ca nu cunoaste motivarea ordonantei de dispunere a deshumarii. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a lucrat alaturi de Tinu ani de zile, in redactia cotidianului Adevarul, a sustinut ca are "o strangere de inima" la gandul ca trupul fostului coleg va fi deshumat. "Dar, daca Parchetul a considerat ca asta foloseste anchetei aflate in desfasurare, atunci nu e nimic de comentat", a spus Popescu. In august 2006, Andrei Iucinu a facut o prima solicitare de deshumare a lui Tinu, fiind nemultumit ca, desi s-a dispus o expertiza criminalistica si medico-legala, nu s-a dispus si deshumarea. In 24 august, cererea lui Iucinu a fost respinsa, ca neintemeiata. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.