Cantaretul britanic Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, a parasit-o pe logodnica sa, manechinul de origine romana Irina Lazareanu, si a declarat ca doreste sa se impace cu fosta lui iubita, Kate Moss.
Pete, care spune ca nu mai ia droguri, dupa o cura de dezintoxicare de sase saptamani, a declarat in urma cu cateva zile ca s-a despartit de Irina.
"S-a logodit cu ea intr-un moment de nebunie, inainte de a se interna la dezintoxicare si de atunci si-a pus intrebari asupra sanatatii sale mintale", a spus o sursa apropiata turbulentului rocker. "Ii place Irina, dar a recunoscut ca a reluat relatia cu ea pentru ca tocmai se despartise de Kate (Moss n.r.)", a adaugat sursa. "Este (Irina n.r.) foarte autoritara si nimeni nu o poate suporta. Irina obisnuia sa-l sune sa-i spuna sa stea cu ea pentru ca are nevoie de el", a spus aceeasi sursa, adaugand ca "intotdeauna ii spunea lui Pete ce sa faca si unde sa mearga si, in cele din urma, acesta a fost nevoit sa-i spuna ca relatia s-a terminat. Toata lumea este fericita ca ea a plecat", a mai spus sursa. Alte surse apropiate rocker-ului spun ca Pete, in varsta de 28 de ani, tine inca legatura cu Kate si vorbesc regulat la telefon. Kate inca mai tine la el, desi Doherty a inselat-o. Nu se stie insa daca top modelul va mai fi dispus sa reinnoade relatia cu acesta. (D.M.V.)