Gestul conducatorilor CFR Cluj, de a cere suspendarea lui Marius Constantin, dupa ce acesta si-a lovit un coechipier, i-a revoltat pe oficialii Rapidului. George Copos a anuntat ca „i-am considerat frati ceferisti, dar acum ne dezicem de ei pe
Gestul conducatorilor CFR Cluj, de a cere suspendarea lui Marius Constantin, dupa ce acesta si-a lovit un coechipier, i-a revoltat pe oficialii Rapidului. George Copos a anuntat ca „i-am considerat frati ceferisti, dar acum ne dezicem de ei pentru ca au un spirit militienesc”.

Derby-ul etapei a 12-a din Liga I, programat duminica, in Giulesti, intre cele doua echipe de ceferisti, a inceput printr-un razboi al declaratiilor. Finantatorul clubului de langa Podul Grant, George Copos, a declarat ca gruparea sa se dezice de CFR Cluj, considerand ca gestul ardelenilor de a cere suspendarea lui Marius Constantin pentru lovirea lui Emil Dica este impotriva spiritului alb-visiniu. „Pe cei de la CFR Cluj i-am considerat frati, dar ne dezicem de ei. Desi sunt ceferisti ca si noi, desi au aceleasi culori cu cele ale Rapidului, suntem obligati sa ne dezicem de ei din cauza comportamentului pe care il au. Nu acesta este spiritul alb-visiniu si nu ar trebui sa poarte aceste culori. Au actionat ca militienii. Daca erau cei de la Dinamo, mai intelegeam sa recurga la astfel de gesturi, dar la CFR nu ma asteptam. CFR are acum un spi rit militienesc. Daca sunt buni, sa castige pe teren, nu sa se foloseasca de tot felul de tertipuri!”, a declarat George Copos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.