Arnold Schwarzenegger nu uita de unde a plecat. Cam asta sustin artistii americani dupa ce actualul guvernator a semnat Legea 771, cunoscuta si sub denumirea a€žLegea celebritatilor moarte", informeaza nytimes.com, citat de lenta.ru. DR
Arnold Schwarzenegger nu uita de unde a plecat. Cam asta sustin artistii americani dupa ce actualul guvernator a semnat Legea 771, cunoscuta si sub denumirea a€žLegea celebritatilor moarte", informeaza nytimes.com, citat de lenta.ru. DREPTURI. "Legea celebritatilor moarte" (Dead Celebrities Bill) va apara drepturile mostenitorilor pentru a folosi imaginile starurilor decedate in scopuri comerciale. Un interes major in adoptarea acestei legi l-a avut Ghilsda Actorilor de Cinema (SAG) si o mostenitoare a celebrei Marilyn Monroe. La New York, aprobarea legii similare este asteaptata pana la finele acestui an. Aprobarea acestei legi, la New York, este sustinuta de actorul Al Pacino si de vaduva celui mai mare jucator de baseball al anilor 1940-1950, Jackie Robinson .


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.