Noua componenta a trupei - care va incepe in curand un turneu de promovare a albumului "Dependent de blues" -, alaturi de cei doi mentionati, ii mai cuprinde pe Florin Lungu - bass si Petrica Ipatie - tobe. Turneul se va derula in principalele orase
Noua componenta a trupei - care va incepe in curand un turneu de promovare a albumului "Dependent de blues" -, alaturi de cei doi mentionati, ii mai cuprinde pe Florin Lungu - bass si Petrica Ipatie - tobe. Turneul se va derula in principalele orase ale tarii, la cateva concerte participand si muzicianul american Sugar Blue, considerat a fi unul dintre cei mai buni harmonisti ai momentului, care, la randu-i, isi promoveaza albumul "Code Blue" (mai multe amanunte pe site-ul comunitatii chitaristilor www.rgc.ro). A nu se confunda, totusi, numele trupei cu cel al altei formatii cunoscute de blues, varianta in engleza, oarecum asemanatoare: "Midnight Express", apartinand apreciatului chitarist Rares Totu, care ocupa un amplu spatiu pe scena de gen din Romania... (M.F.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.