Pentru a-si mari vanzarile de autoturisme la nivel global pana la cel putin un milion de vehicule in 2008, Audi AG, divizia premium pentru Volkswagen AG, va investi 10 miliarde euro in urmatorii cinci ani, a declarat directorul executiv, conform Reut
Pentru a-si mari vanzarile de autoturisme la nivel global pana la cel putin un milion de vehicule in 2008, Audi AG, divizia premium pentru Volkswagen AG, va investi 10 miliarde euro in urmatorii cinci ani, a declarat directorul executiv, conform Reuters, citat de NewsIn. "Vrem sa dam lovitura in 2008 prin vanzarea a cel putin un milion de autoturisme", a declarat pentru Reuters Rupert Stadler, adaugand faptul ca dezvoltarea unor modele precum A4 reprezinta o prioritate pentru a asigura cresterea propusa. Dezvoltarea modelelor precum A4, TT coupe si a automobilului de lux Q7 SUV reprezinta o prioritate pentru a asigura cresterea propusa. Rupert Stadler isi propune ca pana in anul 2015 sa inregistreze vanzari anuale de 1,5 milioane de vehicule si o marja de profit de 8% pana in 2010.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.