De la 1 decembrie se incheie mandatul lui Vlad Petreanu (foto) ca director editorial la conducerea Departamentului Stiri ANTENA 3 - departament care realizeaza si Observatorul, emisiunea de stiri a ANTENEI 1. "In ultimii trei ani, arata un comunica
De la 1 decembrie se incheie mandatul lui Vlad Petreanu (foto) ca director editorial la conducerea Departamentului Stiri ANTENA 3 - departament care realizeaza si Observatorul, emisiunea de stiri a ANTENEI 1. "In ultimii trei ani, arata un comunicat al Antenei 1, domnul Petreanu a supervizat si coordonat o serie de proiecte im­portante, care au vizat dezvoltarea Departamentului Stiri, printre care lansarea si pozitionarea canalului de stiri ANTENA 3 si relansarea, intr-o noua formula grafica, scenografica si editoriala, a Observatorului. Schimbarea de la conducerea Departamentului este determinata in egala masura de consumul de energie si creativitate care a fost necesar pentru implemen­tarea acestor dezvoltari, cat si de nevoia aplicarii unor noi linii editoriale in perioada urma­toare in programele Departamentului. Ex­perienta domnului Petreanu va fi valorificata in conti­nuare prin dezvoltarea, in cadrul grupului de presa, a unei serii de initiative care-i vor pune in valoare calitatile jurnalistice." Acelasi comunicat anunta ca, in­cepand cu aceeasi data, Aura Titiriga, redactor-sef al Departamentului Stiri ANTENA 3, va ocupa si functia de redactor-sef al emisiunilor reunite sub brandul "Observator".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.