Veteranul Robert de Niro va juca din nou intr-un film a carui actiune evolueaza in lumea sindicatului crimei organizate, o adaptare pentru marele ecran a romanului "The Winter of Frankie Machine" de Don Winslow, care va fi regizat de Michael Mann, in
Veteranul Robert de Niro va juca din nou intr-un film a carui actiune evolueaza in lumea sindicatului crimei organizate, o adaptare pentru marele ecran a romanului "The Winter of Frankie Machine" de Don Winslow, care va fi regizat de Michael Mann, informeaza variety.com. ASASINUL. De Niro va produce filmul prin intermediul companiei sale Tribeca Films pentru studiourile Paramount. Robert de Niro va relua tipul de personaj mafiot care l-a consacrat si va incarna un asasin platit al Mafiei care, in momentul in care vrea sa "iasa la pensie", se vede nevoit sa-si reia serviciul pentru a-i elimina pe cei care ii vor pielea. O prima versiune a scenariului filmului a fost scrisa de duetul Brian Koppelman si David Levien ("Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", "Juriul", "Quinta regala"). Initial, s-a spus ca filmul va fi regizat de Martin Scorsese dar, in cele din urma, acest post a revenit lui Michael Mann, un obisnuit al superproductiilor de actiune, care face din nou echipa cu Robert de Niro dupa hitul "Obsesia" (1995). Momentul in care vor incepe filmarile la aceasta productie nu a fost deocamdata dat publicitatii. EXCEPTIA. In ultimii ani, De Niro s-a ferit sa mai joace roluri de mafioti, desi acest lucru este o parte definitorie a carierei sale: "Crimele din Mica Italie" (1973), "Baieti buni" (1990) etc. Actorul a facut insa o exceptie dupa ce a citit romanul lui Don Winslow, cu mult inainte ca acesta sa fie publicat. Robert de Niro ar mai putea juca si intr-un remake al comediei dramatice "La Bonne année", care a fost realizata in 1973, preluand rolul pe care l-a jucat in filmul original actorul italian Lino Ventura. Michael Mann, autorul succesului "Miami Vice", tocmai a semnat o intelegere cu Columbia Pictures pentru a regiza filmul "Empire", in care va juca Will Smith si al carui scenariu va fi semnat de John Logan ("Aviatorul", "Ultimul Samurai").


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.