Grupul Petrom a organizat intre 10 si 18 octombrie Ziua Voluntarilor in Parcurile Viitorului in mai multe orase din tara, unde a reunit  voluntari din randul comunitatii locale, autoritati, personalitati publice, jurnalisti si angajati Petrom. L
Grupul Petrom a organizat intre 10 si 18 octombrie Ziua Voluntarilor in Parcurile Viitorului in mai multe orase din tara, unde a reunit voluntari din randul comunitatii locale, autoritati, personalitati publice, jurnalisti si angajati Petrom. La eveniment Petrom si-a dorit sa-i implice pe toti partenerii acestui proiect, care sunt, de fapt, si beneficiarii parcurilor. In fiecare din cele trei orase au participat peste 200 de voluntari care au curatat parcurile, au ajutat echipele de constructie la intinderea gazonului si a pietrisului si au plantat zeci de copaci si arbusti. La evenimente au participat primarii si autoritatile din fiecare oras. Tudor Pendiuc - primarul orasului Pitesti, Vasile Ailincai - primarul orasului Moinesti si Nicolae Ontanu - primarul Sectorului 2 din Bucuresti au condus cate o echipa de voluntari si au contribuit la constructia parcurilor din orasele lor. La Ziua Voluntarilor din Bucuresti, Attila Korodi, ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, a plantat un mesteacan pe muntele creat artificial in Parcul "Lunca Florilor". Mariana Gheorghe, directorul general Petrom, Marie Rose Mociornita, Corina Dragotescu si Mircea Toma au lucrat, de asemenea, in echipele formate impreuna cu locuitorii si elevii scolilor din zona. "In toate cele trei parcuri, numarul de voluntari a depasit asteptarile noastre. Oamenii s-au implicat si au inteles ca eforturile noastre sunt indreptate catre ei. Iar prezenta voluntarilor Petrom in acest proiect reprezinta modul nostru de a arata ca ne pasa si un semn ca, daca vrem, putem schimba lumea in care traim, facand-o ceva mai buna", a declarat Mona Nicolici, CSR Communication Manager Petrom. Proiectul presupune o investitie de peste 1.500.000 euro si urmareste amenajarea a 5 parcuri publice din Romania, la standarde europene, in spiritul protectiei mediului si al utilizarii energiilor alternative.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.