"Cred ca lucrurile nu sunt in regula, dar imi este greu sa ma pronunt de unul singur, pentru ca si asa nu am dreptul sa decid in numele tuturor celor implicati la club. Nu imi pare rau ca m-am implicat in fotbal, unde am atras si alti oameni de aface
"Cred ca lucrurile nu sunt in regula, dar imi este greu sa ma pronunt de unul singur, pentru ca si asa nu am dreptul sa decid in numele tuturor celor implicati la club. Nu imi pare rau ca m-am implicat in fotbal, unde am atras si alti oameni de afaceri, dar regret ca nu mi-am putut pune in aplicare planul anuntat inca de acum cateva etape. Formatia este, intr-adevar, in criza si trebuie schimbat ceva. Nu stiu daca ar fi mai bine acum sau in iarna, dar este limpede ca se impune o schimbare la Politehnica Iasi", a precizat Ioan Zapodeanu. Omul de afaceri iesean recunoaste ca daca ar fi avut mana libera sa hotarasca de unul singur, ar fi schimbat totul la gruparea din Copou inca de la primul semnal negativ: "Trebuie neaparat sa gasim solutii pentru iesirea din criza. Stiu ca si primarul Nichita era extrem de suparat dupa jocul cu Rapid si cred ca nu se mai poate sa amanam luarea unor masuri. Asa ca trebuie facut, totusi, ceva. Asta pana nu va fi prea tarziu. Cei vinovati de situatia in care a ajuns echipa trebuie drastic sanctionati". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.