De o vreme, Marius Florea Vizante s-a specializat in as­trologie... pe sticla. Rea­li­zea­za "Cafeneaua astrelor" la TVR 1, dar trudeste intens si in rolul de tata. De aceea, nu se vede cu burta la pensie.
De o vreme, Marius Florea Vizante s-a specializat in as­trologie... pe sticla. Rea­li­zea­za "Cafeneaua astrelor" la TVR 1, dar trudeste intens si in rolul de tata. De aceea, nu se vede cu burta la pensie. Jurnalul National: Ce zo­die crezi ca ni se potri­veste cel mai bine, ca po­por? Marius Florea Vizante: Rac. Apucam bine cu clestii si tragem... inapoi!   Jurnalul National: Ai aplicat in viata de zi cu zi ceva invatat din fil­mele sau piesele in care ai jucat? Marius Florea Vizante: Am jucat o gramada de personaje cu probleme... Complexati, rau­taciosi, necajiti. Vreau sa cred ca nu am "luat" mai nimic de la ele...   Jurnalul National: Daca astrele merg la ca­fenea, noi, oamenii, unde ar trebui sa ne ducem? Marius Florea Vizante: Pe canapea, in fata televizorului, evident...   Jurnalul National: Regreti ceva din Epoca de Aur? Marius Florea Vizante: Regret ca parintii mei au fost atat de "apasati" si nu au avut mai multa liniste.   Jurnalul National: Ai avut colacul de salvare cand ai intrat intr-un cerc vicios? Marius Florea Vizante: Daca erau valuri mari, ma dadeam la fund; daca nu aveam colac, strigam dupa ajutor. Incerc in continuare sa calc apa...   Fara bascalie Jurnalul National: Ce anume ai sterge, daca ti-ar sta in putere, din showbizul autohton? Marius Florea Vizante: Impostura zornaitoare si, de asemenea, pe cei care cred, gresit, ca numai asta se vinde.   Jurnalul National: Ce anume te-ar convinge sa faci bunjee jumping? Marius Florea Vizante: Aproape orice. Am o curiozitate ciudata.   Jurnalul National: Ai creat vreodata un cu­vant care merita sa intre in DEX? Marius Florea Vizante: As dori mai degraba sa scoa­tem cateva, gen: smecher, caterin­ca, bascalie, tupeu etc.   Jurnalul National: Crezi ca, la pensie, vei avea fonduri sa stai cu bur­ta la soare, langa vreo patru cadane? Marius Florea Vizante: Dupa cum ma consum, nu cred c­-o sa mai am burta la pensie. Iar in ce priveste cadanele... prefer amazoanele...   Jurnalul National: Reclamele dauneaza grav sanatatii de actor? Marius Florea Vizante: Daca sunt facute cu profesio­nalism nu dauneaza nimanui. Si apoi, daca te iei prea in serios, orice poate sa-ti dauneze.   anca.stanescu@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.