Am observat o chestie. Domnii pacaliti la „Test de fidelitate" sint alesi in asa fel incit sa arate cit mai neprezentabil cu putinta.

Protagonistul ultimei editii a fost, de exemplu, un nene negricios de la tara, care-i cara ispitei sacose cu fasole, struguri si bidoane cu vin. In contrapartida, ispita incerca sa-i suceasca mintile cu mincare. Cu ciorba de perisoare si iahnie de fasole adica. Omul se infrupta si repeta la infinit: „Exceptional! Nici femeia, acasa, n-o face asa buna!". De partea cealalta a peretelui, „femeia" lui urmarea desfasurarea evenimentelor si se indigna: „I-auzi! Il aranjez eu! Nu gatesc bine? Te aranjez eu pe tine!". Nimic n-o enerva mai tare decit laudele pe care sotul le aducea calitatilor de gospodina ale ispitei. Nici aprecierile legate de infatisarea acesteia, nici nimic altceva. A urmat, desigur, confruntarea fizica a partilor si traditionala avalansa de lovituri cu poseta in capul vinovatului. Eu cred ca, daca ispita nu s-ar fi apucat sa gateasca, omul nici n-ar fi incasat-o asa rau. Sa-l fi gasit in pat cu duduia blonda si sotia ar fi rasuflat usurata: „Aaa, faceti sex? Slava Domnului! Bine ca nu te-ai apucat sa maninci mincare facuta de tiritura asta, ca divortam!".

Tot legat de „Test de fidelitate" am mai remarcat o chestie. Toate inselatele intra in scena insotite de posete, pe care le rup in capul vinovatilor.

Imi inchipui ca, daca vine vreuna la filmari fara poseta, i se pune automat una la dispozitie din oficiu. Totusi, noi, telespectatorii, incepem sa ne cam plictisim de atitea batai cu posete. Propun, prin urmare, o lista de obiecte cu care acestea sa fie inlocuite macar din cind in cind: bite de baseball, placi de intins parul, gantere, polonice etc. A, da, si neaparat tavi de cozonac. Sau macar de chec.