Germania a fost ieri condamnata de UE pentru legea ce protejeaza grupul Volkswagen de eventualele tentative de preluare din partea altor companii, a anuntat un purtator de cuvant al Curtii Europene de Justitie, informeaza Mediafax. Aceasta decizie, c
Germania a fost ieri condamnata de UE pentru legea ce protejeaza grupul Volkswagen de eventualele tentative de preluare din partea altor companii, a anuntat un purtator de cuvant al Curtii Europene de Justitie, informeaza Mediafax. Aceasta decizie, care va afecta viitoarea conducere a grupului, din care Porche detine 31% din participatii, va contribui la o mai buna administrare din partea Comisiei Europene a problemei actiunilor "de aur", detinute de guverne din anumite companii. Actiunile companiilor Volkswagen si Porche au crescut la aflarea acestei vesti. Conform unui purtator de cuvant al Ministerului de Justitie, Guvernul german va modifica legea ce protejeaza grupul Volkswagen.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.