Pe pietele din Asia, pretul petrolului a scazut din cauza riscurilor de recensiune a economiei din SUA, potrivit agentilor comerciali, relateaza AFP, preluat de NewsIn. Ieri dimineata, pretul barilului de petrol light sweet crude, tranzactionat de Bu
Pe pietele din Asia, pretul petrolului a scazut din cauza riscurilor de recensiune a economiei din SUA, potrivit agentilor comerciali, relateaza AFP, preluat de NewsIn. Ieri dimineata, pretul barilului de petrol light sweet crude, tranzactionat de Bursa din New York, care va fi livrat in noiembrie, a scazut cu 26 de centi pana la 85,76 dolari barilul, iar pretul petrolului Brent a scazut cu 32 de centi, ajungand la 82,95 dolari barilul. Potrivit agentilor economici, pretul petrolului ar trebui sa se stabilizeze, pentru ca previziunile de crestere a cererii de petrol brut american sa nu fie revizuite in sens negativ.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.