Un american e 37 de ani, in loc sa se duca la spital dupa ce a fost impuscat de trei ori, a preferat sa mearga la New York sa-si viziteze rudele, anunta cotidianul Albany Times. IMPUSCAT SI MULTUMIT. Calatorind intre Tampa, Florida si Albany, Wi
Un american e 37 de ani, in loc sa se duca la spital dupa ce a fost impuscat de trei ori, a preferat sa mearga la New York sa-si viziteze rudele, anunta cotidianul Albany Times. IMPUSCAT SI MULTUMIT. Calatorind intre Tampa, Florida si Albany, William Notaro a fost remarcat de autoritatile din aeroportul din Charlotte, in care facea escala si care au remarcat cu surprindere ca barbatul fusese impuscat de trei ori, in piept si mana stanga. Chestionat, barbatul a argumentat ca fusese atacat de o fmeie in timpul unui jos de poker, dar a refuzat sa depuna plangere. "Povestea prezinta insa unele discrepante, corelata atat cu depozitiile unor martori oculari, ca si a unor calatori din avion", a declarat purtatoarea de cuvant a politiei din Pinellas County, Marianne Pasha. Faptul e cel putin straniu, mai ales in conditiile in care, avand in vedere gravitatea ranilor, William Notaro n-a cerut nici un fel de asistenta medicala in timpul celor cateva ore de zbor, pana la aterizarea pe aeroportul Charlotte. Cu toate acestea, o televiziune locala a insistat pe imagini in care barbatul pare extrem de relaxat, glumind chiar cu echipa salvarii care l-a dus de urgenta la spital. Oricum, dupa intervente, impuscat si multumit de asta, William Notaro si-a continuat calatoria planificata la spre New York.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.