Regina Margareta a Danemarcei traverseaza o perioada grea datorita celor doi fii mostenitori. Casnicia printulului Frederik cu principesa Mary este foarte tensionata. Colac peste pupaza, scrie krone.at, citat de factnews.ru, logodnica printului Joac
Regina Margareta a Danemarcei traverseaza o perioada grea datorita celor doi fii mostenitori. Casnicia printulului Frederik cu principesa Mary este foarte tensionata. Colac peste pupaza, scrie krone.at, citat de factnews.ru, logodnica printului Joachim, Mari Cavallier, este implicata intr-un imens scandal sexual. TRAZNITA IN PAT. Trecutul ei agitat iese la suprafata. Se pare ca in tinerete Mari s-a fi filmat in niste ipostaze porno de familie. Fostul prieten a lui Marie, care locuieste in Laussane, Anthony D., ameninta ca va publica aceste filmuletein care frumoasa viitoare principesa apare. De asemenea el a spus ca poate spune lucruri interesante din viata vitoarei sotii a printului Joachim. O parte dintre ele le-a si dezvaluit: "Era ca o pisica salbatica. Ii placea sa se implice in diverse lucruri trasnite in timp ce faceam sex. Avea idei incredibile", povesteste Anthony. Fostul prieten a lui Marie sustine ca ea a pozat in multe poze nud, iar unele jocuri erotice ale ei chiar au fost si inregistrate cu o camera video. Relatia dintre Mari si Anthony s-a produs in urma cu 14 ani, dar chiar si atunci, la 17 ani, ea avea experienta. "Ea nu mai este virgina de foarte mult timp. La 15 ani avea un prieten mult mai mare, Louis, care avea un fizic de jucator de hochei", povesteste Anthony. De asemenea el sustine ca inregistrarile video cu Marie sunt foarte picante si nicioadata nu trebuiau sa fie vazute. Intre timp, redactorul sef al tabloidului Se og Hor se gandeste sa publice deja aceste materialele care ne-o dezvaluie pe Mari Cavallier in toata splendoarea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.