In primele noua luni ale anului 2007, profitul BP a scazut cu 22%, la 14,31 miliarde euro, excluzand impactul modificarilor valorii stocurilor de titei, se arata intr-un comunicat al companiei petroliere britanice. Datorita scaderii productiei de pet
In primele noua luni ale anului 2007, profitul BP a scazut cu 22%, la 14,31 miliarde euro, excluzand impactul modificarilor valorii stocurilor de titei, se arata intr-un comunicat al companiei petroliere britanice. Datorita scaderii productiei de petrol si gaze naturale, precum si problemelor semnalate la nivelul diviziei de rafinare, profitul BP s-a plasat la 3,86 miliarde dolari, in scadere cu 45%, informeaza Reuters, potrivit NewsIn. In al treilea trimestru, profitul BP a inregistrat o pierdere neta de 346 milioane dolari, datorita unor factori care nu participa direct la operatiunile grupului in domeniul de energie. Productia de petrol si gaze naturale a companiei a scazut cu 4% in perioada ianuarie-septembrie 2007, la 3,71 milioane de barili echivalent petrol pe zi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.