Comitetul Director al TVR a decis sa renunte la statutul de vedeta pe care il aveau prezentatorii si moderatorii angajati de post. Drept urmare, s-a hotaråt ca acestia nu au nevoie de stilist, asa incat nu li se va mai plati un consilier de im
Comitetul Director al TVR a decis sa renunte la statutul de vedeta pe care il aveau prezentatorii si moderatorii angajati de post. Drept urmare, s-a hotaråt ca acestia nu au nevoie de stilist, asa incat nu li se va mai plati un consilier de imagine. De asemenea, angajatilor TVR nu li se vor mai deconta banii de benzina. Indemnizatia maxima a unui angajat la televiziunea publica va fi de 3.000 de lei pe luna.

Un prezentator de televiziune va primi o indemnizatie minima lunara de 500 de lei, iar pe langa aceasta, va mai putea primi, trimestrial, o suma de 3.000 de lei, pentru vestimentatie. In schimb, angajatii vor trebui sa-si foloseasca imaginatia in a-si potrivi hainele, pentru ca TVR nu va mai suporta cheltuielile pentru un stilist al vedetelor. Cei care prezinta emisiuni la postul public s-au mai ales cu o belea, in urma deciziei Comitetului Director: lor nu li se vor mai deconta nici banii de benzina, iar indemnizatia maxima pe care ar putea-o primi este de 3.000 de lei, in functie de emisiunea pe care o prezinta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.