Presedintele FRF a declarat ca actualul selectioner nu va parasi echipa nationala de fotbal a Romaniei si a subliniat ca acordul antrenorului expira in 2010 si poate fi renegociat. "Piturca are contract pana in 2010 cu FRF! Piturca este un caracter d
Presedintele FRF a declarat ca actualul selectioner nu va parasi echipa nationala de fotbal a Romaniei si a subliniat ca acordul antrenorului expira in 2010 si poate fi renegociat. "Piturca are contract pana in 2010 cu FRF! Piturca este un caracter deosebit. Are calificarea, are turneul final. Contractul este pana in 2010 si exista posibilitatea renegocierii acestui contract dupa Euro 2008. Daca Piturca a spus ca toate sunt scorneli, atunci sa aveti incredere ca asa este", a spus Mircea Sandu. Acesta a mai spus ca regreta foarte mult ca a renuntat la serviciile lui Piturca in urma cu opt ani si a precizat ca, in 2011, Bucurestiul va organiza finala Cupei UEFA. De altfel, Stadionul "National" figureaza deja pe lista UEFA pentru o eventuala finala din 2010 sau 2011, desemnarea urmand sa tina cont de finalizarea lucrarilor de reconstructie a arenei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.