Fiul deputatului PSD de Sucea-va, Petru Tarniceru, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, fiind acuzat de viol, lipsire de libertate si raspandire de materiale obscene. Tånarul de 21 de ani era deja condamnat definitiv la 3 a
Fiul deputatului PSD de Sucea-va, Petru Tarniceru, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, fiind acuzat de viol, lipsire de libertate si raspandire de materiale obscene. Tånarul de 21 de ani era deja condamnat definitiv la 3 ani si 8 luni de
inchisoare dupa ce, aflat la volan sub influenta bauturilor alcoolice, a accidentat mortal o fetita de sapte ani.

Lucian Constantin Tarniceru, in varsta de 21 de ani, fiul deputatului Petru Tarniceru, a fost condamnat zilele trecute la trei ani de inchisoare cu executare. Inca din anul 2004, Lucian, poreclit de colegi „Lucifero” sau „Il Luce”, era judecat alaturi de un alt tanar, Andrei Dragomir, pentru viol, lipsire de libertate si raspandire de materiale obscene, intr-un dosar aflat pe rolul instantei din localitatea suceveana Vatra Dornei.

De asemenea, in acelasi dosar a fost condamnat si un unchi de-al lui Lucian Tarniceru, Gavril Tarniceru, acesta din urma primind sase luni de inchisoare cu suspendarea conditionata a pedepsei. Potrivit anchetatorilor, in cursul anului 2004, Lucian Tarniceru si Andrei Dragomir au sechestrat, in perioade diferite, trei adolescente din localitate, pe care le-au obligat sa intretina relatii sexuale cu ei.

In timp ce erau fortate sa faca sex cu ei, cei doi protagonisti au facut fotografii, o parte dintre acestea fiind raspandite printre elevii Liceului Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei, unitate de invatamant la care invatau si victimele.

Sentinta nu este definitiva
Perversiunile sexuale aveau loc in diferite locatii din orasul-statiune, fie intr-un apartament, intr-un restaurant, la sediul unei firme sau chiar pe partia din localitate.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca la unul dintre violuri a luat parte si Gavril Tarniceru, unchiul tanarului. Sentinta judecatorilor din Vatra Dornei nu este definitiva, putand fi atacata de inculpati.

„Doi dintre ei, Tarniceru si Dragomir, au formulat deja apel”, ne-a declarat, ieri, presedintele Judecatoriei Vatra Dornei, Codrina Iosana Martin, precizand ca si al treilea inculpat mai poate declara apel, intrucat termenul legal nu a expirat. Totodata, presedintele Judecatoriei Vatra Dornei ne-a mai spus ca atat Tarniceru, cat si Dragomir au fost condamnati si la plata a 17.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.