O functionara a Ministerului bulgar de Externe si-a postat pe site fotografii demne de Playboy. Lila Gheorghieva, referent pentru Grecia si Cipru in sectia consulara a MAE de la Sofia, si-a comentat aparitia in postura deÂ&
O functionara a Ministerului bulgar de Externe si-a postat pe site fotografii demne de Playboy. Lila Gheorghieva, referent pentru Grecia si Cipru in sectia consulara a MAE de la Sofia, si-a comentat aparitia in postura de playgirl spunand ca "este vorba despre fotografii artistice, care nu vin in contradictie cu pozitia de serviciu".

TRIMITEREA LA ORIGINI. Pe site-ul focoasei membre a corpului diplomatic bulgar poate fi citit si raspunsul la intrebarea "Ce este un diplomat perfect?". Pentru Lila Gheorghieva, diplomatul ideal este "o persoana care te trimite la origini cu astfel de cuvinte incat esti nerabdator sa incepi cat mai repede calatoria".
Inainte de a deveni angajata Ministerului de Externe, Gheorghieva a lucrat la protocolul Ambasadei bulgare din Portugalia si a fost secretara sefului departamentului "Organizatii, agentii si fonduri internationale" din MAE, Aliosa Nedelcev.

Petio Petkov, Sofia


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.