Sunt mult mai multe sanse ca barbatii scunzi sa fie atrasi sexual de copii decat cei inalti, conform unui nou studiu, preluat de site-ul australian News.     Potrivit studiului aˆ’ in cadrul caruia au fost e
Sunt mult mai multe sanse ca barbatii scunzi sa fie atrasi sexual de copii decat cei inalti, conform unui nou studiu, preluat de site-ul australian News.     Potrivit studiului aˆ’ in cadrul caruia au fost examinate radacinile biologice ale pedofiliei aˆ’ atractia sexuala simtita fata de minori ar putea fi determinata de factori prenatali.
Analizand dosarele a peste 1.000 de barbati gasiti vinovati de pedofilie, la Toronto, in perioada 1995-2006, cercetatorii au observat ca barbatii cu aceasta tulburare sexuala sunt, in medie, cu doi centimetri mai scunzi decat cei normali. In urma unui studiu precedent, realizat de aceeasi echipa de cercetatori, se constatase ca pedofilii au IQ-ul mai scazut, sunt de obicei stangaci, au rezultate sub medie la invatatura si sufera mai multe rani la cap in copilarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.