Un cimitir din Australia a angajat mai multi salvamari si a cumparat un defribrilator, totul pentru a proteja mai bine persoanele care asista la inmormantari. Cimitirul a fost obligat sa ia aceste masuri dupa ce mai multe persoane in varsta au lesina
Un cimitir din Australia a angajat mai multi salvamari si a cumparat un defribrilator, totul pentru a proteja mai bine persoanele care asista la inmormantari. Cimitirul a fost obligat sa ia aceste masuri dupa ce mai multe persoane in varsta au lesinat din cauza stresului. Vicki Pridmore, seful cimitirului, a declarat ca decizia va imbunatati mult activitatea cimitirului: "Foarte multi dintre cei ce mor sunt batrani, asa ca rudele lor sunt foarte sensibile, iar stresul aditional si emotiile ii aduc de multe ori la limita". Reprezentantii serviciului de ambulanta din Canberra s-au aratat entuziasmati de masura impusa in cimitir si au declarat ca spera ca astfel interventiile lor sa fie facilitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.