Loredana Groza va concerta sambata, 27 octombrie, in cadrul Halloween Charity Ball. La evenimentul organizat de Leslie Hawke (prin fundatia OvidiuRom) va participa si Maria Radu, o artista cu o bogata experienta live dobandita alaturi de trupe precum
Loredana Groza va concerta sambata, 27 octombrie, in cadrul Halloween Charity Ball. La evenimentul organizat de Leslie Hawke (prin fundatia OvidiuRom) va participa si Maria Radu, o artista cu o bogata experienta live dobandita alaturi de trupe precum Timpuri Noi, Directia 5, Van Noizz, Vank. Loredana va fi gazda intregii editii din acest an a balului de Halloween din Palatul Parlamentului si, ca in fiecare an, va deschide After Party-ul de la ora 23:00. "Sunt fericita si onorata de faptul ca prezenta mea in cadrul acestui bal caritabil devine deja traditie. Leslie Hawke si cu mine suntem de la inceput impreuna pe acest drum si am incercat mereu sa dau o mana de ajutor. Pentru mine cea mai frumoasa rasplata este zambetul unui copil care este fericit datorita acestor programe si imi doresc ca anul acesta sa depasim recordul de anul trecut si sa reusim sa strangem cat mai multi bani pentru cei care au atata nevoie. Sunt foarte multi copii care au nevoie de educatie pentru a-si depasi conditia. Exercitiul de a darui este unul pe care ar trebui sa il facem in fiecare zi."


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.