Ajuns la cea de-a 14-a editie, "Gaudeamus" a capatat si reputatie internationala, astfel ca multe zile inainte de inchiderea inscrierilor, toate locatiile de la parter si de la primul etaj au fost deja ocupate. Rezultatele editiilor anterioare si pre
Ajuns la cea de-a 14-a editie, "Gaudeamus" a capatat si reputatie internationala, astfel ca multe zile inainte de inchiderea inscrierilor, toate locatiile de la parter si de la primul etaj au fost deja ocupate. Rezultatele editiilor anterioare si pregatirile minutioase apentru actuala editie a Targului de carte ii dau certitudinea unui nou succes. Anul acesta, "Gaudeamus" va fi inaugurat pe 21 noiembrie si va tine portile deschise cinci zile. "Gaudeamus" e un produs cultural al Radiodifuziunii, dar sufletul targului este Epstein. A fost ideea sa si rodul straduintelor sale.
Acum, dupa 13 editii, "Gaudeamus" figureaza intre primele 10 targuri de carte din Europa, avand toate premisele sa fie cel mai bun targ de carte si oferta educationala din zona Europei Centrale si de Est. "De la an la an, oferta este tot mai bogata, iar participarea mereu mai numeroasa, spune Vladimir Epstein. Odata cu cresterea vanzarilor, creste si satisfactia editorilor".
Epstein crede ca cel putin 15.000 de iubitori de carte (in jurul acestei cifre s-a invartit numarul vizitatorilor la editiile precedente) vor vizita si anul acesta targul de la Romexpo.
Nu am putut afla insa cine va fi presedintele de onoare al editiei. In anii precedenti ei s-au numit acad. Constantin Balaceanu-Stolnici, acad. Stefan Augustin Doinas, acad. Nicolae Breban etc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.